Filter

Goede basis, goed gevoel.

Wij geloven in de kracht van een goede basis, letterlijk. Premium kwaliteit, duurzaam geproduceerd en voornamelijk een constante factor om jou te voorzien van een fijn gevoel, elke dag weer. Een dagelijks fijn gevoel, zodat jij elke dag weer fris en doelgericht aan de startstreep kan verschijnen.

Onze Bamboo en Bio Katoenen shirts, sokken en ondergoed zijn altijd daar voor jou, om te zorgen dat je jezelf lekker voelt vanuit de basis. Geen optrekkende stoffen op plekken waar je dat liever niet hebt, geen net niet shorts die niet fijn meebewegen en geen sokken die je naar een keer wassen moeilijk nog terug herkent.

Met one Selfcare Basics kies je voor kwaliteit, duurzaamheid maar bovenal kies je voor comfort en dus een fijn gevoel. Zo worden onze producten uitsluitend gemaakt van Bamboo en Bio Katoen, simpelweg omdat deze twee stoffen bewezen hebben het best te passen bij onze missie voor deze collectie “dagelijks comfortabel gebruik”. Stoffen die ademen, die meebewegen, die zacht zijn voor de huid en die bovenal comfort naar een nieuw niveau brengen, zo breng je een klein geluksmomentje in jouw dagelijks leven. Simpel maar comfortabel.