"Doe wat goed voelt."

Dat waren de woorden die de basis vormde voor Six Senses. De woorden die ik tegen mezelf sprak in de nazomer van 2022. Mijn naam is Luca Borgers, oprichter van Six Senses maar vooral ambassadeur van een fijn gevoel.

Toen ik in 2022 besloot om definitief uit de chaotische high-end Ierse zaken wereld te stappen, deed ik dit eigenlijk om een duidelijke reden. Ik kon niet langer meedraaien in een wereld waar het elke dag groter, sneller, duurder, en vooral beter moest. Op overtuiging, op vertrouwen en puur uit passie voor ondernemen ben ik vanaf deze nazomer gaan bouwen aan Six Senses. Simpelweg omdat ik geloof in de kracht van zorgen voor jezelf, in de rust die comfort kan brengen & in de kracht die ontspanning kan geven. Terwijl alles om ons heen doordraafde, deed ik een stap terug om Six Senses vorm te geven van de grote lijnen tot in de kleinste details.

Six Senses gaat over het zorgen voor jezelf in de puurste zin van het woord. Vormgegeven in de eerste “Selfcare Store” van Nederland, zoeken wij elke dag weer de ultieme rust op. Dit doen wij op een toegankelijk manier, zodat iedereen die behoefte heeft aan selfcare bij ons terecht kan. Zo reiken wij letterlijk en figuurlijk de hand aan eenieder die daar behoefte aan heeft met onze Selfcare Classics. Van onze in Nederland geproduceerde verzorgingsproducten ontworpen op karakter tot onze unieke thee blends, alles heeft als doel jou een fijn gevoel te bezorgen. Puur, oprecht en met een comfortabel doel.

Ik noem het zelf een visie op anders, omdat het anders zijn, denken of voelen naar mijn mening veel meer op een voetstuk mag staan. Gegoten in een duidelijk kader van rust, ontspanning en selfcare brengen wij een fijn gevoel elke dag weer tot leven met Six Senses.

Kortom, jij bent jouw eerste prioriteit. (ja, dat heb je goed gelezen)

Ondernemende groet,

Luca Borgers

Oprichter Six Senses

Kom je langs? dit zijn onze openingstijden!
Wij horen meer dan graag van jou.

Heb je vragen? Opmerkingen? Of wil je meer weten over ons of onze producten? Mail ons dan direct op luca@six-senses.nl of neem contact op via een van de mogelijkheden hieronder.