To All Ambitious People,

des te meer mensen jou vertellen dat iets niet kan, des te meer jij ervan overtuigd bent dat het wel kan. Voor jou betekent het woord onmogelijk, niks meer dan motivatie, laat daarom deze krachtige geur jouw zelfvertrouwen boosten om het onmogelijke mogelijk te maken. Jij maakt de toekomst, dus vertrouw jezelf en jouw ambities. Jouw dromen komen uit, omdat jij weet dat het kan.

Filter

Vanilla & Lavender

Vanilla als symbool voor een sterk begin.

Het karakter van Vanille wordt gekenmerkt door haar Oosterse veelzijdigheid, haar kruidige tonen en haar vertouwelijke geborgenheid. De aroma's van Vanille kalmeren de geest en stellen haar in staat om goed te defineren wat jouw toekomstige plannen zullen zijn.
 
Het is daarom dat Vanille de basis vormt van onze Mars collectie. De geurbeleving van Vanille dringt door tot de kern van jouw gedachtes en vanuit deze kern hopen wij jou te inspireren om groots te dromen en te denken. Het zit in Vanille maar het zit vooral in jou, daarom zien wij Vanille als symbool van een sterk fundament, een krachtige basis waarop ambities, plannen en dromen gebouwd kunnen worden.

Laat Lavendel jouw ambities kracht bijzetten.

Wij geloven in de krachtige aroma's van frisse Lavendel omdat zij de rust geeft die nodig is om te doen wat jou gelukkig maakt. Het zijn de krachtige kruidenachtige en elegante bloemige tonen die rust brengen in tijden waar jij je hoofd cool moet houden.
 
Lavendel houdt jou rustig en versterkt de connectie met jouw gedachtes, dromen en ambities. Lavendel wordt gezien als bloeiend hart van veel bloemen en planten, door haar geur die aansluit en versterkend werkt. Door Lavendel toe te voegen aan onze Mars lijn, hopen wij de rust te brengen waar je soms zo naar verlangt. De rust om de juiste beslissingen te nemen die leiden naar het unieke van jouw ambities en dromen.