To All Positive People,

jouw glimlach is jouw superkracht omdat het jouw positieve mindset benadrukt. Iedereen kent jou als iemand die open en positief in het leven staat, omdat jij weet dat regen ook haar voordelen kan hebben. Laat deze unieke geur van energie gevende kruiden jouw positiviteit omarmen om het leven nog rijkelijker te leven. De wereld is negatief genoeg, be positive, be you. 

Filter

Energetic Herbs & Vetiver Grass

Kruiden die veerkracht ademen

De selectie aan kruiden die in onze Sun collectie zijn opgenomen zijn erg verschillend maar ze delen allemaal dezelfde frisheid en diepgang. Haar tonen vinden haar oorsprong in het pure en het frisse van een rijkelijke selectie aan frisse en energie gevende kruiden, bijvoorbeeld citroengras, tijm en citroenmelisse. 

Je zou het karakter kunnen omschrijven als diepgaand maar licht en opwekkend, door de fijne en elegante kruidige aroma's die hen plaats hebben gevonden in deze lijn, straalt deze lijn positiviteit en licht uit. Ongeacht welke deur je wilt openen, positiviteit is altijd de sleutel. 

Vetiver als de bron van positiviteit

De ronde en volle aroma's die worden gehaald uit de wortel van de Vetiver gras plant zijn bekend om haar rustgevende en fijne werking. De geur zou je kunnen omschrijven als houtachtig en rustig. De volle aroma's zijn diep van toon wat ontzettend mooi aansluit bij het frisse van de kruiden.

In zijn land van herkomst, India, worden de Vetiver aroma's al eeuwen gebruikt om de ziel te herstellen en rust te geven aan eenieder die hier behoefte aan heeft. Daarnaast zul je merken dat Vetiver ook erg ontspannend werkt wat een positieve mindset ten goede komt. Laat Vetiver zich verleiden om de bron van jouw positiviteit te worden.