To All Loving People,

omarm de liefde waar dat goed voelt en laat deze pure en bloemige geur je daarbij helpen. De schoonheid van de liefde kan in de kleinste dingen zitten, maar jij bent de enige die dit kan zien. Geloof dat liefde altijd bij jou in de buurt is, open jezelf dan zal de liefde jou omarmen.

Filter

Amber & Ylang Ylang

Ylang Ylang, de bloem der liefde.

De krachtige Ylang Ylang boom vind haar oorsprong in de Filipijnen, waar haar verschijning wordt gekenmerkt door de zoete aroma's van de gele Ylang Ylang bloem. Een magische bloem die door haar zoete bloemige geur wordt verbonden aan het mooie der liefde.

Tijdens een zachte lente nacht, lijkt de gele verschijning haar zoete bloemige aroma's meer uit te delen. Dit heeft tot direct gevolg dat de liefde hoogtij viert, letterlijk. Gedurende de nacht verzamelen grote gezelschappen vlinders zich rond de boom, die zich aan haar geur der liefde verbinden. Voor ons het teken van liefde en dus de basis van onze Venus Collectie. 

Amber als liefdevol symbool van kracht.

Ieder mens lijkt de liefde op een andere manier te beminnen. Desalniettein, lijkt de constante factor in eenieders verhaal, de kracht en de doortastendheid van de schoonheid der liefde. Amber vind haar oorsprong in dit verhaal van kracht door haar sensuele geur van zoethout en aziatische specerijen. Krachtig maar kwetsbaar, zoals de liefde. Door de warmte en de kracht in de geur van Amber te omarmen en dit te combineren met het zoet en bloemige van Ylang Ylang, omarmen wij de liefde zoals zij bedoeld is.