Filter

Uit liefde voor ontspanning...

Geloof in de kracht van een diepe ademhaling en in de schoonheid van rust. Wij geloven in yoga, en dan vooral in de gedachte erachter en de ontspanning die dit kan brengen. Het gaat voor ons niet om de perfecte yoga poses of over de beheersing van de meest ingewikkelde ademhalingstechnieken. Yoga moet vooral lekker voelen, en of dit nu is nadat je een achterwaarste plank tot in de perfectie hebt uitgevoerd of nadat je toch bijna je enkels met je handen hebt weten te bereiken maakt voor ons niks uit. 

Onze Yoga Collectie is daarom toegankelijk ontworpen en samengesteld zodat yoga bereikbaar wordt voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Daarnaast zijn onze producten samengesteld op een duurzame manier. Dit betekent direct dat wij kiezen voor gerecyclede producten met een lange levensduur, beter voor de beoefenaar maar ook zeker voor de wereld om ons heen. Kies voor ontspanning, kies voor een fijn gevoel, kies voor jouw yoga moment. 

Met andere woorden, onze duurzame yoga collectie is ontworpen voor iedereen. Dit betekent dat wij kiezen voor producten die toegankelijk zijn voor eenieder zowel in comfort als in de prijs. Ontspanning en een fijn gevoel behoort toe aan iedereen.