To All Thankful People,

doe een stap terug als dit nodig is om helemaal tot rust te komen en laat de rustgevende aroma's van Arabische Jasmijn en Tuberoos jou rust brengen. Zij zullen de unieke connectie tussen jouw ziel en lichaam benadrukken waardoor je rust zult ervaren en vinden. Wat voor jou bedoeld is, komt jouw kant op, omdat alles wat jij nodig hebt al in jou zit. 

Filter

Arabian Jasmine & Tuberose

Tuberoos, de koning der nacht.

De Tuberoos wordt gekenmerkt door haar krachtige bloemige aroma's, die zich geleidelijk verspreiden door de ruimte. 's Nachts laat de Tuberoos krachtig van zich horen, de trossen bloemen met vele klokjes geuren in de nachtelijke uren theatraal. Bloemig, jasmijnachtig en honingachtig.

De Tuberoos wordt in vele culturen gezien als de bloem van elegantie en kracht. Als bewonderaar van de nachtelijke sterrenhemel en de maan, kenmerkt de Tuberoos zich als de bloem van de dankbaarheid.

Arabische Jasmijn als baken van rust.

De rust die schuil gaat in onze Arabische Jasmijn wordt al eeuwen geprezen om haar kalmerende aroma's door verschillende culturen over de hele wereld. De bloem werd eeuwen geleden al naar Europa gebracht voor haar bloemige tonen die rust brachten aan de mensen. Ook werd de bloem vaak als geschenk meegebracht door bijvoorbeeld de Arabieren om dankbaarheid te tonen aan de mensen die voor hen dierbaar waren.

De witte kleine bloemetjes zijn vol en kruidig van geur, daarnaast geven de aroma's van Arabisch Jasmijn een mysterieuze sfeer weer, waarin de uniekheid van de geur haar rust en kalmte elegant afbakend.